Urządzenia i Akcesoria
Champignoncreme
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
10 Portionen
Składniki
-
Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
Champignons je nach Größe halbiert oder geviertelt100 g
-
Zitronensaft10 g
-
Butter weich, in Stücken150 g
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer1 Prise
-
Petersilie gehackt2 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
1 g
Kalorie
489 kJ /
117 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Frisch gestrichen
24 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Roter Frischkäse
5 min
Kerniger Brotaufstrich
5 min
Champignon-Quark-Aufstrich
15 min
Blumenkohl-Aufstrich
30 min
Dattel-Thunfisch-Aufstrich
25 min
Käse-Dill-Aufstrich
5 min
Quark-Ei-Aufstrich
10 min
Rote Bete-Joghurt-Dip
20 min
Kidneybohnen-Aufstrich
10 min
Möhrenaufstrich
25 min
Rote-Bete-Walnuss-Aufstrich
15 min
Feta-Walnuss-Aufstrich
10 min