Urządzenia i Akcesoria
French Omelet for Two
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
4 oz cheddar cheese, cut into pieces (approx. ¾ in.)Monterey Jack cheese cut into pieces (approx. ¾ in.)4 oz
-
yellow onion2 oz
-
garlic clove (opcjonalnie)1 - 2
-
red bell pepper2 oz
-
button mushrooms sliced2 oz
-
ham diced (approx. ¼ in.)4 oz
-
tomatoes diced (approx. ¼ in.)2 oz
-
olive oil1 oz
-
large eggs6
-
whole milk2 tsp
-
fine sea salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
water17 ½ oz
-
fresh chives chopped to garnish
-
avocado sliced, to garnish
-
cherry tomatoes on the vine blistered (see Tip)4 stalks
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
798.1 mg
Białko
25.5 g
Kalorie
1582.5 kJ /
378.3 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
10.5 g
Węglowodany
5.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Pasta
35 min
Three Egg French Omelet
30 min
Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)
55 min
Gold Pineapple Te Fiti
10 min
Spicy Zucchini Noodles
10 min
Roasted Meatballs and Spicy Potatoes
1 godz.
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
15 min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1 godz.
Matzah
30 min
Pumpkin Pizza
2 godz.
Easy Beefy Mac and Cheese
20 min
Vegetable Salad in Varoma (Sałatka jarzynowa na Varomie)
50 min