Urządzenia i Akcesoria
Lemon Pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
lemon1
-
Parmesan cheese cut into pieces4 oz
-
fresh parsley, leaves only plus extra to garnish6 sprigs
-
water60 oz
-
fettuccini12 oz
-
salt1 tsp
-
garlic clove1
-
capers rinsed2 tsp
-
unsalted butter diced3 oz
-
heavy cream6 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1056.4 mg
Białko
22.6 g
Kalorie
3063.2 kJ /
732.1 kcal
Tłuszcz
41.7 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
25.6 g
Węglowodany
67.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
"Marry Me" Chicken Pasta
30 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Shrimp Scampi
40 min
Chicago-Style Hot Dogs
35 min
Cinnamon Roll Waffles
1 godz. 35 min
Beer Pickles
24 godz. 20 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 min
Vegetarian Pizza
1 godz. 40 min
Pesto Pasta Salad
30 min
Fresh jalapeño dip
5 min
Artichoke Fettuccine Alfredo
Brak ocen