Kartoffelsalat mit Ei und Edamame

4.1 9 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen

Składniki

  • Wasser
    700 g
  • Eier
    4
  • Kartoffeln festkochend, in Scheiben (1 cm)
    700 g
  • Edamame, gepalt, TK
    300 g
  • Salz
    1 TL
  • Schnittlauch in feinen Röllchen
    20 g
  • Dill abgezupft
    10 g
  • Petersilie abgezupft
    15 g
  • Olivenöl
    50 g
  • Zitronensaft
    25 g
  • Senf
    10 g
  • Zucker
    1 Prise
  • Pfeffer
    ½ TL

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 721.1 mg
Białko 21.8 g
Kalorie 1872.7 kJ / 447.6 kcal
Tłuszcz 23.1 g
Błonnik 9.2 g
Tłuszcz nasycony 3.6 g
Węglowodany 41.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...