Urządzenia i Akcesoria
Breakfast burritos
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
potatoes cut into cubes (1 cm)350 g
-
ground black pepper plus extra to season¼ tsp
-
sea salt plus extra to season¼ tsp
-
chorizo casing removed, cut into pieces (1 cm)100 - 120 g
-
brown onions peeled, cut into wedges (1 cm)300 g
-
paprika2 tsp
-
chopped tomatoes (400 g)1 can
-
hot water125 g
-
eggs beaten6
-
flour tortillas jumbo6
-
cannellini beans drained1 can
-
cheddar cheese6 slices
-
rocket leaves or baby spinach leaves60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
950.1 mg
Białko
31 g
Kalorie
2501.1 kJ /
597.8 kcal
Tłuszcz
26.5 g
Błonnik
8.1 g
Tłuszcz nasycony
10.7 g
Węglowodany
59.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Easy Beefy Mac and Cheese
20 min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 min
Char siu pork bao
2 godz. 10 min
Pad Thai
1 godz.
Chicken Macaroni Soup
30 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Chicken and avocado risoni salad
40 min
Chicken mole and avocado papaya salsa
25 godz.
Quick pulled pork in beer sauce
35 min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1 godz.
Souvlaki lamb couscous salad
25 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min