
Urządzenia i Akcesoria
Crème glacée à l'érable au lait d'amandes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 13 godz. 20 min
8 portions
Składniki
Lait d'amandes
-
225 g d'amandes crues non salées
-
650 g d'eau
Crème glacée
-
300 g de noix de cajou
-
300 g de sirop d'érable pur et un peu plus pour le dressage
-
1 pincée de sel
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
467.7 kcal /
1956.9 kJ
Białko
12.8 g
Tłuszcz
30.5 g
Węglowodany
42.5 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Sód
30.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Passionnément à l'érable
10 Przepisów
Kanada
Kanada