Crème glacée à l'érable au lait d'amandes

Crème glacée à l'érable au lait d'amandes

4.7 7 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 13 godz. 20 min
8 portions

Składniki

Lait d'amandes
  • 225 g d'amandes crues non salées
  • 650 g d'eau
Crème glacée
  • 300 g de noix de cajou
  • 300 g de sirop d'érable pur et un peu plus pour le dressage
  • 1 pincée de sel

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 467.7 kcal / 1956.9 kJ
Białko 12.8 g
Tłuszcz 30.5 g
Węglowodany 42.5 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Sód 30.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...