Pescado a la putanesca

5.0 21 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • 5 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • 20 g de aceite de oliva
  • 2 - 3 dientes de ajo
  • 200 g de cebolla en octavos
  • 60 g de aceitunas negras sin hueso
  • 20 g de anchoas en aceite escurridas
  • 300 g de tomate frito estilo casero
  • 150 g de agua
  • 20 g de alcaparras escurridas
  • 800 - 1000 g de filetes de pescado blanco salpimentados (4 filetes)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 888.2 mg
Białko 48.5 g
Kalorie 1382 kJ / 330 kcal
Tłuszcz 11.2 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 2.4 g
Węglowodany 10.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...