Urządzenia i Akcesoria
菠菜小番茄奶酪意面
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
水 煮面用1000 克
-
盐 煮面用5 克
-
干意大利面 长条面100 克
-
橄榄油 混合用适量
-
橄榄油15 克
-
蒜头 切片3 瓣
-
樱桃番茄 一切二40 克
-
新鲜菠菜叶120 克
-
水20 克
-
盐2 小撮
-
松仁 烤过的适量
-
帕玛森奶酪粉(Parmesan cheese)适量
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 2 人份
Sód
2861.4 mg
Białko
17.4 g
Kalorie
2308.8 kJ /
551.8 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
83.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
意面总动员
5 Przepisów
Chiny
Chiny