Urządzenia i Akcesoria
Salmon, Quinoa, Feta and Vegetable Salad
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
lemon zest only, no white pith½
-
fresh mixed herbs leaves only, divided (see Tip)10 - 12 sprigs
-
garlic clove1
-
2 pinches dried chili flakesfresh chili½
-
olive oil divided2 oz
-
water42 oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
quinoa3 ½ oz
-
fresh salmon fillets, skinless (1 in. thick)21 oz
-
5 ½ oz green pepper, cut into pieces (1 in.)red bell pepper cut into pieces (1 in.)5 ½ oz
-
red onion cut into pieces (1 in.)2 oz
-
cucumber cut into pieces (1 in.)4 oz
-
feta cheese cut into pieces (1 in.), divided5 oz
-
Dijon mustard1 tsp
-
vinegar1 tbsp
-
ground black pepper2 pinches
-
cherry tomatoes halves10 ½ oz
-
3 ½ oz kale, thinly slicedfresh baby spinach thinly sliced3 ½ oz
-
avocado diced1
-
pumpkin seeds (opcjonalnie)1 tbsp
-
dried cranberries (opcjonalnie)2 tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29 g
Kalorie
2238 kJ /
534 kcal
Tłuszcz
37 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli and Bacon Bites
1 Std.
Chinese egg noodles
1 Std.
Jersey Beef
30 Min
Brown Sugar Baked Beans
45 Min
Spiralized Spicy Pickled Carrots
30 Min
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Molten Lava Cake
45 Min
Broccoli Red Lentil Soup
25 Min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Strawberry Ice (Korean-Inspired)
8 Std. 5 Min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 Std.
Nut bolognese
35 Min