Urządzenia i Akcesoria
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 8 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
raw macadamia nuts10 ½ oz
-
water19 ½ oz
-
salt1 ½ tsp
-
citric acid½ tsp
-
nutritional yeast1 tsp
-
ice water for water bath
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
587.9 mg
Białko
4.4 g
Kalorie
1501.4 kJ /
358.8 kcal
Tłuszcz
37.6 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
7.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hummus
10 min
Gluten Free Apple Date Coffee Cake
1 godz.
Keto Pumpkin Pie
4 godz. 10 min
Cauliflower Pockets and Red Cabbage Salad
45 min
Thai Dressing
30 min
Spicy Hot Chocolate with Almond Milk
15 min
Charoset
10 min
Almond Dip
10 min
Lentil Salad
35 min
7 Seed Crackers
1 godz. 40 min
Thai Green Curry and Lemongrass Rice
1 godz. 15 min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10 min