Macadamia Ricotta (Matthew Kenney)
TM6

Macadamia Ricotta (Matthew Kenney)

5.0 (6 ocen)

Składniki

  • 10 ½ oz raw macadamia nuts
  • 19 ½ oz water
  • 1 ½ tsp salt
  • ½ tsp citric acid
  • 1 tsp nutritional yeast
  • ice water, for water bath

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1501.4 kJ / 358.8 kcal
Białko
4.4 g
Węglowodany
7.2 g
Tłuszcz
37.6 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Błonnik
4.5 g
Sód
587.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy