Oaty Gluten Free Chocolate Chip Cookies
TM6 TM5

Oaty Gluten Free Chocolate Chip Cookies

4.0 (6 ocen)

Składniki

  • 2 oz white quinoa
  • 1 oz chia seeds
  • 12 ½ oz old fashioned rolled oats, gluten free, divided
  • 3 oz corn starch
  • ½ tsp xanthan gum
  • 1 tsp baking soda
  • 1 tsp salt
  • 6 oz unsalted butter, diced
  • 5 oz dark brown sugar
    lub 5 oz light brown sugar
  • 5 oz sugar
  • 2 oz plain Greek yogurt
  • 2 egg yolks, from large eggs
  • 1 tsp vanilla extract
  • 10 oz mini chocolate chips, gluten free
    lub 10 oz chocolate chips, gluten free

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
588.3 kJ / 140.6 kcal
Białko
2.6 g
Węglowodany
17.5 g
Tłuszcz
6.9 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Błonnik
2 g
Sód
86.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy