Prime Ribs mit Honig-Rosmarin-Glasur

5.0 1 ocena
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
8 Portionen

Składniki

Mediterraner Rub und Marinieren der Prime Ribs
  • Kräuter der Provence
    5 EL
  • Knoblauch, granuliert
    2 EL
  • bunter Pfeffer
    1 ½ EL
  • Meersalz, grob
    3 EL
  • Hohe Rippe vom Rind mit Knochen (in 2 Stücken, jedes Stück 2 Knochen)
    3500 - 3800 g
  • Olivenöl zum Bestreichen
    20 g
Honig-Rosmarin-Glasur und Prime Ribs
  • Rosmarinnadeln
    15 g
  • Knoblauchzehen halbiert
    2
  • Chilischote halbiert
    1
  • Thymianblättchen, frisch
    5 g
  • Senf
    30 g
  • Butter
    40 g
  • Honig
    140 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 2399.3 mg
Białko 75.2 g
Kalorie 7368 kJ / 1761 kcal
Tłuszcz 151.8 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 63.4 g
Węglowodany 20.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...