Hausbrot (glutenfrei)

4.1 29 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
10 Scheiben

Składniki

  • Reismehl
    100 g
  • Buchweizen-Mehl
    100 g
  • Leinsamen gemahlen (siehe Tipp)
    50 g
  • Kartoffelstärke plus extra zum Bestäuben
    100 g
  • Salz
    10 g
  • Olivenöl zum Einfetten
  • Wasser
    450 g
  • frische Germ
    10 g
  • Flohsamenschalen
    25 g
  • Honig
    15 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Scheibe

Sód 394 mg
Białko 3 g
Kalorie 636 kJ / 152 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 30 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...