Urządzenia i Akcesoria
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porties
Składniki
-
Parmezaanse kaas in blokjes gesneden (2 cm)40 g
-
spekblokjes150 g
-
verse champignons in vier gesneden100 g
-
tomaten uit blik350 g
-
room, elk type (van koemelk)200 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout½ - 1 tl
-
knoflookpoeder1 snuifje
-
gedroogde oregano1 tl
-
rode chilipeper, gedroogd1 snuifje
-
water300 g
-
Mafaldine Pasta300 g
-
blaadjes verse basilicum in stukjes gescheurd5
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
861.9 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
1505.2 kJ /
359.8 kcal
Tłuszcz
7.7 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
61.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
"Marry Me" - Pasta met Kip
30 min
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40 min
Groente-Omeletten
30 min
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1 godz. 50 min
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Brak ocen
Thaise nachos
Brak ocen
Chorizo Quiche
2 godz. 30 min
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30 min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1 godz. 20 min
Tikka Masala van Bloemkool
30 min
Risottata met kip en champignons
40 min