Urządzenia i Akcesoria
Omelet Caprese
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portie
Składniki
-
eieren6
-
zout½ tl
-
peper, gemalen¼ tl
-
water700 g
-
220 g pruimtomaten, gehalveerdkerstomaten gehalveerd220 g
-
buffelmozzarella in halve manen gesneden (0,5 cm)110 - 170 g
-
basilicumblad, vers met de hand gescheurd5 - 8
-
creme van balsamicoazijn om te besprenkelen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
414.9 mg
Białko
11.6 g
Kalorie
611 kJ /
146 kcal
Tłuszcz
9.9 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Węglowodany
2.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
1 godz.
Groentepannenkoekjes
20 min
Bibimbap burrito
45 min
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1 godz. 30 min
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Brak ocen
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
30 min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Brak ocen
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Brak ocen
Broccoli-ham omelet
35 min
Stoofvlees
3 godz. 10 min
Portugees brood (Pão de água)
3 godz. 30 min
Express Aardbeien Dessert
5 min