Urządzenia i Akcesoria
Chicken and vegetable purée (first foods)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
755 g
Składniki
-
onion peeled and cut into pieces (2 cm)¼
-
carrot peeled and cut into pieces (2 cm)½
-
sweet potato peeled and cut into pieces (2 cm)250 g
-
pear cored and cut into pieces (2 cm - see Tips)90 g
-
water200 g
-
Vegetable stock paste salt-free (see Tips)½ tsp
-
skinless, boneless chicken thighs cut into pieces (1 cm)100 g
-
zucchini cut into pieces (2 cm)60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 755 g
Sód
269.9 mg
Białko
24.9 g
Kalorie
1763.7 kJ /
421.5 kcal
Tłuszcz
4.8 g
Błonnik
12.3 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
71.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil, spinach and cauliflower purée (first foods)
35 min
Pear, apple and sweet potato purée (first foods)
30 min
Potato and broccoli purée (first foods)
30 min
Apple purée (first foods)
20 min
Lamb and vegetable purée (first foods)
30 min
Carrot purée (first foods)
30 min
Beef and vegetable purée (first foods)
25 min
Fish, potato, cauliflower and pea purée (first foods)
25 min
Beef, purple carrot and cauliflower purée (around 6 months)
30 min
Strawberry pear purée (around 6 months)
15 min
Turkey vegetable purée (around 6 months)
30 min
Pumpkin chicken purée (around 6 months)
25 min