Urządzenia i Akcesoria
Rainbow Sandwich
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
8 portions
Składniki
-
cooked beetroot100 g
-
red cabbage100 g
-
plum tomatoes100 g
-
yellow pepper100 g
-
avocado100 g
-
carrots150 g
-
iceberg lettuce100 g
Dressing
-
mayonnaise120 g
-
Dijon mustard25 g
-
red wine vinegar25 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
whole milk50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground smoked paprika½ tsp
-
micro sprouts50 g
-
fine sea salt4 pinches
-
ground black pepper4 pinches
-
cottage cheese200 g
-
wholemeal bread approx. (35-40 g each)8 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 8 portions
Sód
2829.2 mg
Białko
61.7 g
Kalorie
5965 kJ /
1425.7 kcal
Tłuszcz
52.3 g
Błonnik
34.2 g
Tłuszcz nasycony
10.1 g
Węglowodany
188.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli and Cauliflower Salad (Surówka brokułowo-kalafiorowa)
5 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 min
Salmon and Mushroom Rice
1 godz.
Tomato and Mushroom Spaghetti
25 min
BBQ Jackfruit Burritos
45 min
Soya Milk Bread Rolls
2 godz. 20 min
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Tomato and Cream Cheese Tartlets
1 godz. 55 min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25 min
Sweet Pepper Nachos with Guacamole
15 min