Urządzenia i Akcesoria
Beef and Vegetables with Parmesan Yorkshire Puddings
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
8 portions
Składniki
Mini Parmesan Yorkshire Puddings
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)40 g
-
unsalted butter diced30 g
-
plain flour150 g
-
whole milk100 g
-
medium eggs3
-
fine sea salt2 pinches
-
ground nutmeg2 pinches
Beef, Potatoes, Vegetables and Gravy
-
garlic cloves to taste2 - 3
-
20 g olive oilolive oil20 g
-
200 g red onion, cut in wedgesbrown onion cut in wedges200 g
-
beef topside cut in two pieces800 g
-
Dijon mustard1 Tbsp
-
fine sea salt plus extra for seasoning2 tsp
-
ground black pepper plus extra for seasoning1 tsp
-
red wine250 g
-
water400 g
-
1 ½ heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1 ½
-
fresh rosemary leaves5 g
-
waxy potatoes cut in pieces (2 cm)300 g
-
broccoli florets300 g
-
unsalted butter diced30 g
-
plain flour30 g
-
dried oregano for sprinkling1 pinch
-
dried rosemary for sprinkling1 pinch
-
white wine vinegar2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
844.1 mg
Białko
31.3 g
Kalorie
1915.4 kJ /
457.8 kcal
Tłuszcz
21.1 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
8.4 g
Węglowodany
30.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tex-Mex chicken casserole
45 min
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
High protein chicken parmi hot pocket
1 godz. 15 min
Soy Dressing
5 min
Pizza sauce
30 min
Coconut Bao with Prawns
1 godz. 40 min
Sausage and Fennel Orzotto
50 min
Quick Gyros with Tzatziki
15 min
Chicken gyros with tzatziki
30 min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 min
Filo chicken pie
45 min