Urządzenia i Akcesoria
Turkey Tonnato with Warm Potato Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Turkey
-
potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)1000 g
-
medium eggs4
-
turkey breast fillets, skinless800 g
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
olive oil for frying
-
carrots peeled, cut in pieces (3-4 cm)50 g
-
spring onions, cut in pieces (3-4 cm)onion cut in pieces (3-4 cm)50 g
-
white wine100 g
-
dried bay leaves2
-
water500 g
-
pitted olives drained50 g
-
fine sea salt½ tsp
Tonnato Sauce
-
anchovy fillets, in oil drained6
-
pickled gherkins drained2
-
tinned tuna in oil drained200 g
-
crème fraîche200 g
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1106.9 mg
Białko
49.3 g
Kalorie
2365.1 kJ /
565.3 kcal
Tłuszcz
23.8 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
8.3 g
Węglowodany
33.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan' (TM6 & TM5)
25 min
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1 godz. 15 min
Vegan Orange and Coconut Cake
2 godz. 40 min
Nut Ice Cream with Citrus and Lavender Crumble
17 godz. 15 min
Bulgur Wheat
35 min
Soparnik
1 godz. 45 min
Crab Tortelloni, Red Mullet
5 godz.
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 godz. 40 min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 godz. 40 min
Wholefood Pancakes with Vanilla and Cinnamon Poached Apples
1 godz. 25 min
Avocado Mayonnaise
10 min
Avocado and Basil Dressing
10 min