Fleischlose faschierte Laberl

5.0 3 oceny
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 Portion

Składniki

  • Wasser
    900 g
  • Buchweizen
    100 g
  • Haferflocken zart
    30 g
  • gemischte Samen und Kerne
    50 g
  • Parmesan in Stücken (2-3 cm)
    50 g
  • Zucchini in Stücken (2-3 cm)
    100 g
  • Zwiebeln geviertelt
    50 g
  • Karotten in Stücken (2 cm)
    80 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Basilikum, frisch Blättchen abgezupft
    3 g
  • Petersilie, frisch Blättchen abgezupft
    5 g
  • Paprikapulver, geräuchert (opcjonalnie)
    ½ TL
  • Pfeffer, gemahlen
    ½ TL
  • Salz
    1 TL
  • Semmelbrösel
    50 g
  • Sonnenblumenöl
    3 - 4 EL

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 400 kcal / 1673 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 38 g
Błonnik 5.9 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Sód 334 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...