Urządzenia i Akcesoria
Itek Tim (Salted Vegetable Duck Soup)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
7 portions
Składniki
-
dried tamarind pieces (asam keping)4
-
galangal cut in slices15 g
-
black peppercorns1 tsp
-
garlic cloves with skin2
-
whole nutmeg1
-
duck (approx. ½ duck), without skin, with bones, cut in pieces (4 cm)900 g
-
water2450 g
-
fresh ginger cut in slices10 g
-
salted vegetable (hum choi) leaves separated, washed, drained and cut in pieces (4 cm)150 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, stems removed5
-
brandy (opcjonalnie)1 tbsp
-
salt adjust to taste1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
417 mg
Białko
22 g
Kalorie
748 kJ /
179 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Nourishing Snow Pear Dessert
Brak ocen
Gula Melaka Kaya
35 min
Crystal Sweet Potato Mooncake
1 godz. 40 min
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50 min
Watercress Soup
Brak ocen
Soba noodles
1 godz.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Chwee Kueh (Steamed Rice Cake with Pickled Radish and Dried Shrimp)
1 godz.
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35 min