Gnocchi One-Pot

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 330 g di acqua
  • 300 g di funghi, freschi a fette (1 cm)
  • 20 g di olio vegetale
  • 125 g di panna
  • 150 g di formaggio fresco spalmabile
  • 1 cucchiaino di sale
  • ½ cucchiaino di pepe nero macinato
  • 1 cucchiaino di paprica Nobile dolce
  • ¼ di cucchiaino di chili in polvere
  • 1 - 2 cucchiaini di amido di mais (maizena)
  • 500 g di gnocchi freschi, dal banco frigo
  • 100 g di foglie di spinaci fresche

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 492.5 kcal / 2060.5 kJ
Białko 11.8 g
Tłuszcz 30.9 g
Węglowodany 45.2 g
Błonnik 4.5 g
Tłuszcz nasycony 15.5 g
Sód 1004 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...