Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco (ca. 5 g), Blätter abgezupft
- ½ mazzetto di erba cipollina fresca (ca. 5 g), in Stücken (3 cm)
- 100 g di salsiz dei grigioni (1 Stück), in Stücken (2 cm)
- 75 g di pane bianco, ohne Rinde, in Stücken (2 cm)
- 80 g di cipolle, halbiert
- 75 g di pancetta a cubetti
- 1 cucchiaio di burro chiarificato
- 200 g di farina
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato, nach Belieben
- 50 g di latte
- 300 g di acqua
- 2 uova
- 8 foglie di bietole, dicke Rippe herausgeschnitten, halbiert
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 dado di carne per brodo (per 0.5 l)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzioni
- Kalorie
- 2945 kJ / 705 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 43 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Knöpfli
50min
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30min
Treccia alla pancetta con germogli di cipolla
2h 10min
Salmone con salsa alla senape e all'aneto
1h 30min
Pasticcio di carne inglese
1h 40 min
Risotto giallo con pollo
40min
Mini cannelloni
1h
Cheesecake alle fragole
2óra 50p
Zuppa di cavolfiore, zucca e broccoli
45min
Curry verde di pollo
55p
Risotto ai funghi porcini con brie
35min
Spezzatino alla zurighese
50min