Ravioli alle cinque P

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porzione

Składniki

  • di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
    100 g
  • di acqua
    1500 g
  • di sale e un po' di più per condire
    20 g
  • di ravioli fresco, dall'armadio refrigerato
    500 g
  • di grani di pepe nero
    1 cucchiaino
  • di prezzemolo fresco (circa 20 g), le foglioline lavate e asciugate
    1 mazzetto
  • di pomodori secchi, sott'olio scolati
    100 g
    60 g di concentrato di pomodoro
  • di panna intera
    250 g

Wartości odżywcze na 4 porzione

Kalorie 2376.6 kcal / 9943.6 kJ
Białko 117.8 g
Tłuszcz 89.4 g
Węglowodany 269.7 g
Błonnik 11.9 g
Tłuszcz nasycony 54.5 g
Sód 2838 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...