Urządzenia i Akcesoria
Superior Seafood Pot
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
fresh ginger15 g
-
garlic cloves5
-
shallots20 g
-
spring onions white stem only2 stalks
-
olive oil20 g
-
sesame oil10 g
-
water350 g
-
Chinese cabbage cut in 4 cm length300 g
-
enoki mushroom150 g
-
chicken stock powder store-bought or homemade1 tsp
-
light soy sauce10 g
-
oyster sauce25 g
-
sugar½ tsp
-
fresh mud crabs (approx. 1000 g), cleaned, cut into 5 pieces2
-
200 g shabu shabu sliced meatboneless chicken thighs thinly sliced200 g
-
raw medium sized prawn deveined300 g
-
lala clams with shells200 g
-
squid cleaned, skin removed and cut in pieces200 g
-
fresh red chilli seeds removed, diced1
-
spring onions green part only, chopped2 stalks
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
764.4 mg
Białko
26.9 g
Kalorie
884.2 kJ /
211.3 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pistachio 'crème brûlée'
3 godz. 20 min
Assorted Nuts Mooncake
Brak ocen
Pork Binagoongan
Brak ocen
One Pot Chicken Rice
50 min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35 min
Fennel digestive
10 min
Lala Clam Soup Meehoon
1 godz. 15 min
Braised Eggs
Brak ocen
Beef Sukiyaki
Brak ocen
Old Cucumber Soup
Brak ocen
Cashew and Cacao Smoothie
5 min
Hakka Rice Wine Chicken
1 godz. 25 min