Pain marocain

Pain marocain

4.4 82 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
8 portions

Składniki

  • 300 g d'eau
  • 15 g de levure boulangère fraîche
  • 500 g de farine de blé type 55, et un peu pour le plan de travail
  • 15 g de sel
  • 2 c. à café de curcuma en poudre
  • 1 bouquet de coriandre fraîche
  • 1 bouquet de menthe fraîche
  • 1 bouquet de persil plat frais
  • 20 g d'huile d'olive

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 269 kcal / 1053 kJ
Białko 7.8 g
Tłuszcz 3.5 g
Węglowodany 45.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...