Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de lait demi-écrémé
- 60 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 2 c. à soupe de cognac aux amandes
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- chocolat noir, 2 carrés détaillés en copeaux, pour la finition
- Wartości odżywcze
- na 1 tasse
- Kalorie
- 1623 kJ / 388 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Nuage de lait pour cappuccino
10 Min
Chocolat chaud
10 Min
Sablés façon sucettes
1h 30min
Haricots verts à l'ail avec garniture de pommes de terre croustillantes
Brak ocen
Marsala chaud
Brak ocen
Poisson cuit dans des feuilles de bananier à la Yucatán avec du riz au maïs
Brak ocen
Chocolat chaud
10 Min
Grog chocolat orange
10 Min
Chocolat viennois
20 Min
Chocolat blanc chaud
15 Min
Sorbet trois couleurs
8 Std.
Thé au lait à l'indienne
20 Min