Manti vegan

Brak ocen
Przygotowanie 3 godz.
Czas całkowity 3 godz. 45 min
6 porzioni

Składniki

Impasto Manti
  • di farina
    500 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di acqua
    260 g
Ripieno
  • di ceci bianchi, in scatola scolati
    265 g
  • di menta fresca le foglioline lavate e asciugate
    10 g
  • prezzemolo a foglia liscia, fresco le foglioline lavate e asciugate
    10 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di semi di cumino
    ¼ di cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    ½ cucchiaino
Salsa allo yogurt
  • di menta fresca le foglioline lavate e asciugate
    10 g
  • spicchi d'aglio
    2
  • di yogurt vegano
    500 g
  • di sale alle erbe
    2 cucchiaini
Cottura Manti e salsa alla paprica e menta
  • di margarina vegana e un po' di più per ungere
    120 g
  • farina di grano per l'infarinatura
  • di acqua
    500 g
  • di salsa di pomodoro turca
    100 g
  • di paprica nobile dolce
    4 cucchiaino
  • di menta fresca le foglioline lavate e asciugate, tagliata a striscioline
    10 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 565 kcal / 2366 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 78 g
Błonnik 6.8 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Sód 2049 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie