Urządzenia i Akcesoria
Singapore Chilli Crab
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
cooking oil100 g
-
dried chilli soaked to soften4
-
fresh red chillies cut in half2
-
garlic cloves5
-
shallots50 g
-
bird's eye chilli (chilli padi)2
-
dried shrimp soaked10 g
-
roasted shrimp paste (belacan)5 g
-
tamarind paste1 tbsp
-
salt1 tsp
-
water plus 4 tbsp water500 g
-
tomato ketchup70 g
-
sugar15 g
-
chicken stock powder, homemade1 tsp
-
medium crabs cut into 5 pieces2
-
cornflour (starch)2 tbsp
-
eggs beaten2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
720.8 mg
Białko
10.2 g
Kalorie
1839.9 kJ /
439.8 kcal
Tłuszcz
35.5 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
16.8 g
Węglowodany
24.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hainanese chicken and rice
1 godz. 50 min
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50 min
Hainanese Chicken Rice
4 godz. 5 min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25 min
Garlic, Olive Oil and Chilli Spaghetti
30 min
Sambal Kangkung
10 min
Cereal Prawns
30 min
Limau Kasturi Asam Boi (Sour Plum Calamansi Drink)
10 min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3 godz. 30 min
All-in-one chicken congee
35 min