Urządzenia i Akcesoria
Sambal Goreng Pengantin
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
cooking oil130 g
-
raw medium sized prawns whiskers removed250 g
-
beef tenderloin cut in cubes (2-3 cm)150 g
-
cooked beef lung cut in slices (see tips)150 g
-
onion cut in quarters100 g
-
garlic cloves plus 3 for thinly sliced10
-
fresh ginger30 g
-
galangal30 g
-
red chillies sliced100 g
-
green chillies sliced100 g
-
fresh lemongrass thinly sliced50 g
-
shallots thinly sliced60 g
-
dried chillies thinly sliced50 g
-
dried chilli paste (cili boh)100 g
-
shrimp paste (belacan) toasted30 g
-
tamarind extract60 g
-
tomato sauce50 g
-
chilli sauce30 g
-
salt2 tsp
-
sugar4 tbsp
-
coconut milk200 g
-
fried shallots to garnish3 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1296 mg
Białko
24.2 g
Kalorie
2078.1 kJ /
496.7 kcal
Tłuszcz
33.8 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
19.2 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Nikmat Raya
15 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Char Kway Teow
25 min
Hainanese Chicken Rice
4 godz. 5 min
Beef Rendang
1 godz. 30 min
Tom Yam Mee Hoon
30 min
Kuzi Ayam (Kelantanese Chicken Curry)
1 godz. 30 min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25 min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 godz. 45 min
Sambal Kangkung
10 min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20 min