Urządzenia i Akcesoria
Homemade Fish Ball Soup
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
8 portions
Składniki
-
mackerel fish fillets cut in pieces500 g
-
salt adjust to taste2 tsp
-
white pepper powder1 tsp
-
tapioca starch1 tbsp
-
ice cubes (see tips)100 g
-
chicken stock powder homemade or store-bought2 tsp
-
water800 g
-
coriander leaves chopped, to garnish2 sprigs
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
418 kJ /
100 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shallot Oil
25 min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 godz. 25 min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 godz.
Chicken porridge with century egg
30 min
Fried Beehoon
20 min
Mantou buns
1 godz. 30 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Dried Shrimp Sambal
55 min
Homemade Soy Milk
35 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Homemade Pandan Kaya
55 min
Chicken Porridge
35 min