Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 - 650 g whole chicken legs (approx. 2 whole legs), cut in pieces (4 cm)
- 50 g light soy sauce
- 50 g oyster sauce
- 30 g dark soy sauce
- 1 tsp white pepper powder
- 1 tsp sesame oil
- 3 garlic cloves
- 20 g fresh ginger
- 20 g salted fish, toasted (see tips), cut in small pieces
- 20 g cooking oil
- 5 dried shiitake mushrooms, soaked to soften, stems removed, cut in slices
- 100 g Chinese sausages (approx.. 2 sausages), casing removed, cut in thin slices
- 450 g water
- 30 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- ½ tsp sugar
- 350 g parboiled rice, Basmati or Bario, rinsed
- 1 - 2 sprigs spring onions, chopped, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2272 kJ / 543 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 54 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 1262 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ginger sesame oil chicken
25min
Braised Yee Mee
30 min
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min
Oil-free honey chicken wings
50min
Lemon Chicken
25min
Chicken porridge with century egg
30 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 godz.
Shallot Oil
25min
Fast and easy stir fried mee hoon
20min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Chicken Porridge
1h 10min