Urządzenia i Akcesoria
Vegetable Stock Powder
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz.
1 jar
Składniki
-
yellow onions cut into pieces8 oz
-
garlic clove1
-
carrot cut into pieces4 oz
-
celery cut into pieces4 oz
-
fresh parsley leaves and tender stems½ bunch
-
fresh rosemary, leaves only2 sprigs
-
fresh thyme, leaves only5 - 8 sprigs
-
dried porcini mushrooms in pieces2 - 3
-
salt4 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
44158 mg
Białko
6 g
Kalorie
766 kJ /
183 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DIY Gifting
12 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Sous-Vide Drunken Chicken
2 godz.
Tangzhong Milk Bread
2 godz. 35 min
Finely Ground Sesame
5 min
Almond Milk
1 godz. 20 min
Sautéing Vegetable Mixture
30 min
Sautéing 14 oz Eggplant
35 min
Soy Yogurt
11 godz. 30 min
Mixed Mushroom Sauté
30 min
Sautéing 7 oz Leeks
Brak ocen
Dou sha (red bean paste)
49 godz. 10 min
Steamed Red Bean Rice Cake
1 godz. 10 min
Brazilian cheese puffs
20 min