Urządzenia i Akcesoria
Kalbsragout im Brotlaib
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
6 Portionen
Składniki
-
starkes Mehl50 g
-
Kalbfleischwürfel, sehnenfrei (ca. 5 cm)800 g
-
Salz2 TL
-
Pfeffer1 Prise
-
Koriander, frisch abgezupft10 g
-
Petersilie, frisch abgezupft10 g
-
Basilikum, frisch abgezupft10 g
-
Olivenöl20 g
-
Speckwürfel200 g
-
500 g rote Zwiebel, in SpaltenZwiebel in Spalten500 g
-
40 g Brandyweiβer Rum40 g
-
Tomaten, gewürfelt, aus der Dose150 g
-
Frühlingszwiebel in dünnen Ringen100 g
-
Kräutermischung, getrocknet (z. B. Rosmarin, Minze und Thymian)25 g
-
Rotwein100 g
-
Rinderfond300 g
-
Bauernbrot (ca. 1000 g)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
1508 mg
Białko
40 g
Kalorie
2523 kJ /
603 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
8.2 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Erdbeer-Milchshake
5 min
Schoggi-Halbkugeln mit Himbeerherz
17 godz.
Jalapeño Wraps
30 min
Nektarinen-Pfirsich-Smoothie
5 min
Melonen-Kiwi-Smoothie
10 min
Lasagne
2 godz. 20 min
Erdbeer-Milchshake
40 min
Pink Smoothie
5 min
Bananen-Karamell-Milchshake
15 min
Himbeer-Milchshake mit Baiser
10 min
Sommer-Smoothie
5 min
Bananen-Split-Milchshake
30 min