
Urządzenia i Akcesoria
Frittata aus dem Eier-Pochierer
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 Portionen
Składniki
-
Parmesan in Stücken30 g
-
Gruyère Käse in Stücken30 g
-
Kresse abgeschnitten20 g
-
Zwiebel halbiert40 g
-
Eier6
-
Butter weich20 g
-
Sonnenblumenöl zum Einfetten
-
gekochter Schinken, gewürfelt75 g
-
Wasser500 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
172 kcal /
719 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
2 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Sód
337 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® Eier-Pochierer
5 Przepisów
Austria
Austria