Frittata aus dem Eier-Pochierer
TM5 TM6

Frittata aus dem Eier-Pochierer

5.0 (5 ocen)

Składniki

  • 30 g Parmesan, in Stücken
  • 30 g Gruyère Käse, in Stücken
  • 20 g Kresse, abgeschnitten
  • 40 g Zwiebel, halbiert
  • 6 Eier
  • 20 g Butter, weich
  • Sonnenblumenöl zum Einfetten
  • 75 g gekochter Schinken, gewürfelt
  • 500 g Wasser

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
719 kJ / 172 kcal
Białko
13 g
Węglowodany
2 g
Tłuszcz
12 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Błonnik
0 g
Sód
337 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy