Frittata aus dem Eier-Pochierer

Frittata aus dem Eier-Pochierer

5.0 20 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 Portionen

Składniki

  • Parmesan in Stücken
    30 g
  • Gruyère Käse in Stücken
    30 g
  • Kresse abgeschnitten
    20 g
  • Zwiebel halbiert
    40 g
  • Eier
    6
  • Butter weich
    20 g
  • Sonnenblumenöl zum Einfetten
  • gekochter Schinken, gewürfelt
    75 g
  • Wasser
    500 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 337 mg
Białko 13 g
Kalorie 719 kJ / 172 kcal
Tłuszcz 12 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...