Urządzenia i Akcesoria
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
garlic clove thinly sliced1
-
capsicums any colour, cut in pieces (1-2 cm)150 - 180 g
-
olive oil20 g
-
100 g fresh long beans, cut in 3 cm lengthgreen asparagus cut in pieces (2-3 cm)100 g
-
broccoli florets150 g
-
fresh mushrooms cut in quarters100 g
-
canned chopped tomatoes100 g
-
paprika (opcjonalnie)1 tsp
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water400 g
-
short-grained rice200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
611.1 mg
Białko
10.4 g
Kalorie
1486.2 kJ /
356 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
11.6 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
71.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
TM7 Demo (AU)
1 godz. 30 min
Lasagne with fresh spinach pasta
2 godz. 20 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Tagliatelle with pumpkin
45 min
VEGEMITE® pasta
30 min
Blood Orange and Campari Steamed Pudding
1 godz. 45 min
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Chocolate Covered Granola Cups
1 godz. 5 min
All in one bowl bolognese
40 min
Kale mash
30 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Muffin pan chorizo frittatas
30 min