Urządzenia i Akcesoria
Herbes de Provence
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
45 g
Składniki
-
dried thyme20 g
-
dried rosemary2 Tbsp
-
dried basildried oregano4 Tbsp
-
dried fennel seeds1 Tbsp
-
dried tarragon1 Tbsp
-
dried mint (opcjonalnie)1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 5 g
Sód
2.5 mg
Białko
0.6 g
Kalorie
71.2 kJ /
17 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
3.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spicy Beef with Red Peppers
30 Min
Croquembouche with Orange Custard and Dark Chocolate
10 Std.
Mince and Tatties
1 Std. 10 Min
Slow-cooked Beef and Baby Corn Stew with Rice
4 Std. 20 Min
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels
1 Std.
Braised Red Cabbage with Grated Apples (TM5)
Keine Bewertungen
Pigs in Blankets with Black Garlic Ketchup
3 Std. 45 Min
Sous-vide Sausage Ragù
2 Std. 25 Min
Steamed Rice
25 Min
Boiled Pasta
20 Min
Garlic and Olive Conchiglie
25 Min
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2 Std.