![Herbes de Provence Herbes de Provence](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ccd9e8ae5a1b9e05db1716dfe4ef3f07/Derivates/5226ec6205ecb7bae494580b650db4c2052fba41.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g dried thyme
- 2 Tbsp dried rosemary
-
4
Tbsp dried oregano
lub dried basil - 1 Tbsp dried fennel seeds
- 1 Tbsp dried tarragon
- 1 tsp dried mint
- Wartości odżywcze
- na 5 g
- Kalorie
- 71.2 kJ / 17 kcal
- Białko
- 0.6 g
- Węglowodany
- 3.1 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 2.5 mg
Alternatywne przepisy
Ratatouille Galette (TM6)
1 Std. 30 Min
Tomato and Cream Cheese Tartlets
1 Std. 55 Min
Caramel peach brioche
2h 15min
Bern-style Rösti (TM6)
40min
German cinnamon stars (Zimtsterne)
1 Std. 30 Min
Oven Baked Vegetable Crisps (TM6)
1 Std. 45 Min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55 min
Potato Gratin (TM6)
1 Std. 10 Min
Cherry Bakewell Oat Bars
1 Std. 10 Min
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2 Std.
Quick Bread
50 Min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 Std. 30 Min