Urządzenia i Akcesoria
Herbes de Provence
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
45 g
Składniki
-
dried thyme20 g
-
dried rosemary2 Tbsp
-
dried basildried oregano4 Tbsp
-
dried fennel seeds1 Tbsp
-
dried tarragon1 Tbsp
-
dried mint (opcjonalnie)1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 5 g
Sód
2.5 mg
Białko
0.6 g
Kalorie
71.2 kJ /
17 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
3.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Peeled Garlic
5 Min
Boiled Long Pasta
20 Min
White Long-grain Rice
35 Min
Sautéed Bacon with Chicken Strips
15 Min
Lightly Browned Onions and Garlic
20 Min
Caramelised Onions (200 g)
40 Min
Browned Onions (200 g)
25 Min
Sautéed Onions (300 g)
20 Min
Sautéed Onions (170-200 g)
20 Min
Steamed Rice
25 Min
Boiled Pasta
20 Min
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2 Std.