Urządzenia i Akcesoria
Vegan Toasts with Roasted Capsicum and Cashew Nut Paste
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
300 g
Składniki
-
80 g raw almond nutsraw cashew nuts80 g
-
garlic clove½
-
preserved roasted red capsicums in oil100 g
-
olive oil30 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained120 g
-
sweet paprika2 tbsp
-
salt1 tsp
-
bread slices toasted10 - 12
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
1422 mg
Białko
22.9 g
Kalorie
2706.4 kJ /
646.8 kcal
Tłuszcz
26.9 g
Błonnik
12.3 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Węglowodany
86.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fermented beetroot dip
25 godz.
Shredded Chicken Noodle Salad with Green Miso (Diabetes)
55 min
Gold Pineapple Te Fiti
10 min
Spiralized Roasted Root Vegetables
1 godz. 20 min
Vegan Oyster Mushroom Soup
40 min
Chocolate Nice Cream
2 godz. 5 min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Quick and Spicy Black Beans
20 min
Chilli with corn bread
50 min
Vegan Green Pea Fritters
20 min
Hash Browns with Scrambled Tofu
25 min
Brown rice
50 min