Tomato, Spinach and Ricotta Quiche (TM6)
TM6

Tomato, Spinach and Ricotta Quiche (TM6)

4.6 (7 ocen)

Składniki

  • 80 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 270 g plain flour, plus extra for dusting
  • 1 lemon, finely grated zest only
  • 10 fresh basil leaves
  • 155 g unsalted butter, diced, cold, plus extra for greasing
  • 1 ¾ - 2 tsp fine sea salt, to taste
  • 70 g water, cold
  • 300 g onions, halved vertically or cut in wedges that fit in feeder
  • 240 g plum tomatoes (approx. 3 small tomatoes)
  • 30 g olive oil
  • 1 tsp light brown sugar
  • 1 ¼ - 1 ½ tsp ground black pepper, to taste
  • 300 g fresh baby spinach
  • 2 garlic cloves
  • ¾ tsp ground nutmeg
  • 200 g ricotta cheese
  • 200 g double cream
  • 2 medium eggs

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2170 kJ / 519 kcal
Białko
13 g
Węglowodany
35 g
Tłuszcz
37 g
Tłuszcz nasycony
21 g
Błonnik
3.1 g
Sód
693 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy