Urządzenia i Akcesoria
Tomato, Spinach and Ricotta Quiche
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions
Składniki
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
plain flour plus extra for dusting270 g
-
lemon finely grated zest only1
-
fresh basil leaves10
-
unsalted butter diced, cold, plus extra for greasing155 g
-
fine sea salt to taste1 ¾ - 2 tsp
-
water cold70 g
-
onions halved vertically or cut in wedges that fit in feeder300 g
-
plum tomatoes (approx. 3 small tomatoes)240 g
-
olive oil30 g
-
light brown sugar1 tsp
-
ground black pepper to taste1 ¼ - 1 ½ tsp
-
fresh baby spinach300 g
-
garlic cloves2
-
ground nutmeg¾ tsp
-
ricotta cheese200 g
-
double cream200 g
-
medium eggs2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
693 mg
Białko
13 g
Kalorie
2170 kJ /
519 kcal
Tłuszcz
37 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
21 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1 godz.
Italian Ditalini Vegetable Soup
40 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12 godz. 20 min
Mixed Pepper, Courgette and Goat's Cheese Tart
1 godz. 40 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1 godz. 25 min
Fennel Risotto
35 min
Mushroom Pie
1 godz. 40 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Pea and Mint Risotto
40 min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min