Urządzenia i Akcesoria
Tomato, Spinach and Ricotta Quiche
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions
Składniki
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
plain flour plus extra for dusting270 g
-
lemon finely grated zest only1
-
fresh basil leaves10
-
unsalted butter diced, cold, plus extra for greasing155 g
-
fine sea salt to taste1 ¾ - 2 tsp
-
water cold70 g
-
onions halved vertically or cut in wedges that fit in feeder300 g
-
plum tomatoes (approx. 3 small tomatoes)240 g
-
olive oil30 g
-
light brown sugar1 tsp
-
ground black pepper to taste1 ¼ - 1 ½ tsp
-
fresh baby spinach300 g
-
garlic cloves2
-
ground nutmeg¾ tsp
-
ricotta cheese200 g
-
double cream200 g
-
medium eggs2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
693 mg
Białko
13 g
Kalorie
2170 kJ /
519 kcal
Tłuszcz
37 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
21 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 Min
Sweet potato lentil pie
50 Min
Double Pea and Chorizo Soup
45 Min
Italian Ditalini Vegetable Soup
40 Min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 Std.
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 Std. 35 Min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1 Std. 20 Min
Potato and Rosemary Focaccia
2 Std. 35 Min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 Min
Potato and Rosemary Focaccia
2 Std. 35 Min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 Min
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2 Std. 25 Min