Urządzenia i Akcesoria
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
3 portions
Składniki
-
garlic cloves unpeeled2
-
cooking oil15 g
-
oyster sauce1 tbsp
-
sugar1 pinch
-
water1 tbsp
-
light soy sauce1 tsp
-
ground white pepper1 pinch
-
Chinese broccoli (kailan)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
186.6 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
317.4 kJ /
75.9 kcal
Tłuszcz
5.3 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
5.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Steamed Chicken)
45 min
Sambal Belacan
5 min
Char Kway Teow
25 min
Hainanese Chicken Rice
4 godz. 5 min
Sesame Chicken Mee Sua
40 min
Bubur Cha Cha (Coconut Milk Dessert with Sweet Potatoes)
40 min
Kam Heong Chicken
1 godz. 20 min
Nasi Goreng Kampung
40 min
Sambal Kangkung
10 min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20 min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25 min
Stir-fry Baby Bak Choy
10 min