Urządzenia i Akcesoria
Chicken Porridge With Century Egg
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
chicken breast fillets skinless, cut in pieces (4-5 cm)200 g
-
light soy sauce10 g
-
sesame oil dark (roasted)1 - 2 tsp
-
long grain white rice rinsed and drained200 g
-
water1600 g
-
century eggs washed (see tips)2
-
salted eggs cooked, shell removed and cut in cubes2
-
chicken stock powder homemade or store-bought2 tsp
-
salt2 tsp
-
white pepper powder1 pinch
-
fresh ginger finely shredded10 g
-
fresh coriander leaves only, finely chopped, to garnish2 sprigs
-
spring onions finely chopped, to garnish2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
973 kJ /
233 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Asian All-in-One
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Shallot Oil
25 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 godz. 25 min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 godz.
Chicken porridge with century egg
30 min
Fried Beehoon
20 min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 min
Dried Shrimp Sambal
55 min
Sambal Petai Prawns
20 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Homemade Pandan Kaya
55 min