Urządzenia i Akcesoria
Golden Sand Prawns (Salted Egg Prawns)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
5 portions
Składniki
-
cooking oil10 g
-
prawns (approx. 10 prawns), whiskers removed, deveined, cleaned and patted dry with kitchen towels500 g
-
garlic cloves5
-
salted egg yolks rinsed4
-
butter softened at room temperature50 g
-
curry leaves leaves only2 sprigs
-
red bird's eye chillies (chilli padi) sliced3 - 5
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)10 g
-
salt½ tsp
-
white pepper powder½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
360 mg
Białko
23 g
Kalorie
949 kJ /
227 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Char Kway Teow
15 min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 min
Stir Fried Whole Fish
20 min
Crispy Ikan Bilis
40 min
Shallot Oil
25 min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 godz. 25 min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 godz.
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Stir fried broccoli with carrot
15 min
Nasi Lemak
45 min