Urządzenia i Akcesoria
Golden Sand Prawns (Salted Egg Prawns)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
5 portions
Składniki
-
cooking oil10 g
-
prawns (approx. 10 prawns), whiskers removed, deveined, cleaned and patted dry with kitchen towels500 g
-
garlic cloves5
-
salted egg yolks rinsed4
-
butter softened at room temperature50 g
-
curry leaves leaves only2 sprigs
-
red bird's eye chillies (chilli padi) sliced3 - 5
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)10 g
-
salt½ tsp
-
white pepper powder½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
360 mg
Białko
23 g
Kalorie
949 kJ /
227 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Limau Kasturi Asam Boi (Sour Plum Calamansi Drink)
10 min.
Char Kway Teow
15 min.
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 min.
Crispy Ikan Bilis
40 min.
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25 min.
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 min.
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 min.
Chicken porridge with century egg
30 min.
Sambal Petai Prawns
20 min.
Chicken Porridge With Century Egg
30 min.
Chicken Porridge
35 min.
Stir fried broccoli with carrot
15 min.