Urządzenia i Akcesoria
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
6 portions
Składniki
-
yam (taro roots) peeled and cut in chunks600 g
-
water400 g
-
gingko nuts peeled and rinsed80 g
-
sugar adjust to taste80 - 130 g
-
cooking oil30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
1167 kJ /
279 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
56 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Luo bo gao (radish cakes)
25j 20 menit
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1j 5 menit
Sesame Crème
10 menit
Hakka Yam Abacus
20 menit
Authentic Meat Floss
1j 40 menit
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 menit
Cordyceps Flower Chicken Soup
2j 5 menit
Yam Rice
45 menit
White Radish Pork Rib Soup
3j
Salted Fish Pork Belly
30 menit
Rice Wine Chicken
30 menit
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 menit