Urządzenia i Akcesoria
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
6 portions
Składniki
-
yam (taro roots) peeled and cut in chunks600 g
-
water400 g
-
gingko nuts peeled and rinsed80 g
-
sugar adjust to taste80 - 130 g
-
cooking oil30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
1167 kJ /
279 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
56 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sesame Crème
10 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 godz. 5 min
Hakka Yam Abacus
20 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Braised pork belly
55 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Yam Rice
45 min