Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie parówek/frankfurterek
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
6 porcji
Składniki
-
200 - 500 g frankfurterek, przekrojonych na pół (5-12 szt.)200 - 500 g parówek przekrojonych na pół (5-12 szt.)
-
600 - 700 g wody
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
482.1 mg
Białko
6.7 g
Kalorie
744.4 kJ /
177.9 kcal
Tłuszcz
16.1 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gotowanie kukurydzy w wodzie
40min
Płynące ciastka czekoladowe z palonym masłem
1u. 40min
Kleik ryżowy
2u.
Gotowanie ziemniaków w wodzie
55min
Gotowanie makaronu (TM7)
20min
Solone zakręcone ziemniaki na patyku (TM6, TM7)
10min
Gofry klasyczne
35min
Kompot wiśniowy
35min
Zakręcone frytki z sosem czosnkowym (TM6, TM7)
45min
Makaron z marchewki w sosie pomidorowym z oliwkami
20min
Żurek z rumienionym boczkiem
1u. 10min
Zupa pomidorowa jak u babci
45min