Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie parówek/frankfurterek
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
6 porcji
Składniki
-
200 - 500 g frankfurterek, przekrojonych na pół (5-12 szt.)200 - 500 g parówek przekrojonych na pół (5-12 szt.)
-
600 - 700 g wody
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
482.1 mg
Białko
6.7 g
Kalorie
744.4 kJ /
177.9 kcal
Tłuszcz
16.1 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spaghetti z tuńczykiem (TM7)
40 min
Jajka sadzone (Thermomix® Nester)
15 min
Lemoniada z krojonych limonek i ananasa (TM7, TM6, TM5)
15 min
Truskawkowy sos winegret
5 min
Gotowanie ziemniaków w wodzie
55 min
Gotowanie makaronu (TM7)
20 min
Spaghetti à la carbonara z pistacjami
30 min
Zakręcone frytki z sosem czosnkowym (TM6, TM7)
45 min
Koncentrat kawowy (Cold Brew)
12 godz.
Jednogarnkowy makaron z małżami
30 min
Makaron ze szpinakiem w kremowym sosie migdałowym (TM7)
35 min
Kalafior z maślaną bułką tartą
40 min