Gotowanie parówek/frankfurterek

4.0 4 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
6 porcji

Składniki

  • parówek przekrojonych na pół (5-12 szt.)
    200 - 500 g
    200 - 500 g frankfurterek, przekrojonych na pół (5-12 szt.)
  • wody
    600 - 700 g

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 177.9 kcal / 744.4 kJ
Białko 6.7 g
Tłuszcz 16.1 g
Węglowodany 1 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 6.3 g
Sód 482.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...