Filet de féra avec riz aux courgettes et aux carottes

Brak ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz.
4 portions

Składniki

Filet de féra avec riz aux courgettes et aux carottes
  • 4 filets de féra
    4 filets de truite, sans peau, frais
  • 300 g de carottes en morceaux
  • 1 courgette petite (200 g), en morceaux
  • 2 c. à café de bouillon de légumes en pâte
    2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
  • 1 c. à café d'huile végétale
  • 300 g de riz parboiled (temps de cuisson 20 minutes)
  • 1200 g d'eau
  • 2 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre, moulu
  • 150 g de crème entière
  • 2 c. à café de moutarde
  • ½ c. à café de sel
  • ¼ de c. à café de poivre, moulu
  • ¾ de c. à café de paprika doux
  • 15 g d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
  • ½ bouquet de ciboulette fraîche ciselée

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 1082.2 kcal / 4527.7 kJ
Białko 20.6 g
Tłuszcz 40.9 g
Węglowodany 162.5 g
Błonnik 11.6 g
Tłuszcz nasycony 15.4 g
Sód 1535.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...