Urządzenia i Akcesoria
Mousse au Chocolat
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz.
8 porzioni
Składniki
-
uova separate5
-
di sale1 pizzico
-
di panna intera, fredda250 - 300 g
-
di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi (2 cm)250 g
-
di burro morbido, a pezzi (3 cm)80 g
-
di zucchero vanigliato fatto in casa40 g
-
frutti di bosco misti, freschi (opcjonalnie) per guarnire
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
449.3 kcal /
1879.7 kJ
Białko
7.9 g
Tłuszcz
37.7 g
Węglowodany
20.6 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
21.9 g
Sód
96.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
5 godz.
Brak ocen