
Urządzenia i Akcesoria
Zuppa di zucca
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni
Składniki
-
di olio10 g
-
di zenzero fresco10 g
-
di polpa di zucca a pezzi400 g
-
di patate a pezzi100 g
-
di anacardi crudi50 g
-
di sale + q.b.½ cucchiaino
-
di pepe bianco, in polvere2 pizzichi
-
di acqua750 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
141 kcal /
592 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
12 g
Błonnik
2.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cucina mediterranea
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria