Spaghetti aux tomates et aux champignons

5.0 4 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 25 g d'huile d'olive
  • 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l) émietté
  • ½ - 1 c. à café de sel
  • 1 pincée d'ail en poudre
  • 1 c. à café d'origan déshydraté
  • 1 pincée de flocons de piment rouge (opcjonalnie) à adapter selon les goûts
  • 100 g de lardons (opcjonalnie)
  • 80 g de champignons bruns frais émincés
  • 350 g de sauce tomate
  • 450 g d'eau
  • 300 g de pâtes, sèches, du type spaghetti

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 359.8 kcal / 1505.2 kJ
Białko 11.3 g
Tłuszcz 7.6 g
Węglowodany 61.7 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Sód 862.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...