Urządzenia i Akcesoria
Boiled pasta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
water1200 g
-
salt1 ½ tsp
-
dried pasta short or long (e.g. penne, spaghetti)320 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10 g
Kalorie
1164 kJ /
278 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
4.1 g
Węglowodany
56 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
The Basic Cookbook
174 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Boiled Long Pasta
20min
Pasta in tomato sauce with chorizo
25min
Egg-free mayonnaise
10min
Chocolate icing (ganache)
20min
Whipped cream
10min
Rice salad with eggs and tuna fish
1h
Boiled eggs
20min
Spaghetti carbonara
40min
Steamed rice
25min
Boiled Pasta
20min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ-sauce
40min
Vegetable soup
35min