Urządzenia i Akcesoria
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
water1200 g
-
chicken wings skin on500 g
-
potatoes cut in pieces (1-2 cm)100 g
-
onions quartered150 g
-
carrot cut in pieces (2 cm)1
-
celery stalk cut in pieces (2 cm)1
-
2 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
olive oil1 tsp
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
white rice100 g
-
medium egg1
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
25 g
Kalorie
1783 kJ /
424 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Janek's Chicken Soup
2 godz.
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Steamed Broccoli Mash
35 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 min
Spaghetti Vongole
40 min
Turkey Breast with Creamy Potato Soup
27 godz.
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50 min
Steamed Salmon with Courgetti
35 min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 min
Chicken Broth with Bread Dumplings
1 godz. 5 min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 min
Egg Fried Rice
35 min